19.3.2018

Επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Μουσείο Αργυροτεχνίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2018, ο  Αμερικανός πρέσβης, κ. Τζέφρι Πάιατ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στα Ιωάννινα.

Pyatt
Ο Αμερικανός πρέσβης, κ. Τζέφρι Πάιατ ξεναγείται στο Μουσείο Αργυροτεχνίας από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς,  κ. Σοφία Στάικου.

Τον Αμερικανό διπλωμάτη και τη σύζυγό του κ. Μαιρη Πάιατ, υποδέχθηκε και ξενάγησε στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς,  κ. Σοφία Στάϊκου.

Pyatt

Παρόντες στην ξενάγηση ήταν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, κ. Παντελής Κολόκας και ο Διευθυντής Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεώργιος Ζάχος.

Pyatt
Από αριστερά: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, κ. Παντελής Κολόκας, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, η σύζυγος του Αμερικανού πρέσβη, κ. Μαίρη Πάιατ, ο  Αμερικανός πρέσβης κ. Τζέφρι Πάιατ, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, κ. Σοφία Στάϊκου, ο Διευθυντής Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεώργιος Ζάχος.