Μαγειρεύοντας με λάδι (και άλλα...) στην Αγία Παρασκευή Λέσβου. Παραδοσιακές συνταγές

Μαγειρεύοντας με λάδι (και άλλα...) στην Αγία Παρασκευή Λέσβου. Παραδοσιακές συνταγές

(ελληνικά και αγγλικά)
Αθήνα 2007,
σ. 35
ISBN 978-960-244-097-1
& 978-960-244-098-8
€ 8,52

Η μικρή αυτή συλλογή παραδοσιακών συνταγών της Λέσβου αποτελεί μια ευχάριστη όσο και ενδιαφέρουσα περιήγηση στις γευστικές παραδόσεις του νησιού, οι οποίες βασίζονται στη χρήση του λαδιού και των τοπικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της Λέσβου, καθώς και στην αλίευση. Η συλλογή περιέχει τις τοπικές επιλογές του καθημερινού τραπεζιού, δηλαδή ορεκτικά, πρώτα πιάτα, κύρια με βάση τα θαλασσινά και το κρέας, γλυκά αλλά και λικέρ.